Oldalainkat 93 vendég böngészi

PostHeaderIcon 2012.05.01 - Főzőverseny a Kőbányai Halmajálison

Forrás: http://www.kobanya.info

Május 1-jén immáron második alkalommal rendezik meg a kőbányai Halmajálist az Óhegy parkban, ahol a szabadtéri színpadokon egész napos gyermek műsorok, koncertek, kézműves foglalkozások, családi programok és aktivitások várják az érdeklődőket. A majális sztárvendége Charlie lesz!

A Halmajális különlegessége, hogy a baráti, munkahelyi, lakóhelyi társaságok, civil körök szabadtéri tűzön főzés-sütésben mérhetik össze tudásukat, hogy végül egy közös nagy lakomában élvezhessék a vidám együtt töltött órákat. A főzéshez szükséges halat, hagymát és a tűzifát a rendezők biztosítják.

Aki szeretne részese lenni a nagy közös főzés élményének a Kőbányai Halmajálison, annak április 20-áig regisztrálnia kell csapatát. A jelentkezéseket a "Regisztrációs lapon" lehet leadni a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ (Budapest, X. ker. Szent László tér 7- 14.) vagy a KÖSZI (Budapest, X. ker. Előd u. 1) információs pultjainál. Regisztrációs lap az információs pultoknál kérhető, vagy ERRŐL a linkről tölthető le. A Regisztrációs lap elektronikus formában Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. e-mail címre lehet eljuttatni.

Forrás: http://www.kobanya.info