Oldalainkat 11 vendég böngészi

PostHeaderIcon 2013.05.01 - Főzőverseny a Majálison - Kisvárda

XIII. SZABADTÉRI BOGRÁCSOS FŐZŐVERSENY

Forrás: http://www.kisvarda.hu

Kisvárda Város Önkormányzata és a Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza a Majális hagyományainak megfelelően - a kisvárdai Vár tövében-  2013. május 1-jén megrendezi a XIII. SZABADTÉRI BOGRÁCSOS FŐZŐVERSENYT.

Várjuk minden olyan sütni-főzni szerető személy, baráti társaság, civil szervezet, munkahelyi kollektíva jelentkezését, akik örömmel vennének részt az idei majálison. Célunk az együttlét örömének biztosítása, a magyar konyha hírnevének öregbítése.

Tudnivalók:

  • Az ételkészítés, a tűzrakás valamennyi kellékéről, hozzávalójáról a versenyzőknek kell gondoskodni. A csapatoknak minimum 15 kisadag és 3 normál adag ételt kell elkészíteniük. Az előbbiek kóstolójegy ellenében kerülnek kiosztásra, a normál adag a zsűri asztalára kerül majd. Egyébként a főzött (sütött) étel mennyiségének nincs felső határa.
  • A zsűri bírálatkor értékeli az egyéni ízeket, a stílszerű tálalást.
  • Az I.-III. helyezett díjazásban és vacsorameghívásban, a többi nevező oklevél elismerésben részesül.

A főzés(sütés) ideje:

2013. május 1. (szerda) 10 órától 14.30 óráig.

A zsűri 14.00 órától 14.30 óráig értékel. Eredményhirdetés várhatóan 15.00 órakor.

A rendezők a főzőversenyre jelentkezőknek 7. 000.- Ft értékben nyersanyag hozzájárulást (hús, zöldség, fűszerek) fizetnek, hivatalos, áfa-s, készpénzes számla ellenében, melyet a Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza nevére és címére (4600 Kisvárda, Flórián tér 20.) kell kiállítani.

Forrás és további információk: http://www.kisvarda.hu