Oldalainkat 11 vendég böngészi

PostHeaderIcon Lelei Napok az idén is

A rendezvény szeptember 17-én, pénteken a Főtéren zászlófelvonással kezdődik, majd a programok több helyszínen is folytatódnak. A Könyvtárban ünnepi képviselő-testületi ülést tartanak, ahol átadják az ünnepi kitüntető címeket. Ezt követően bemutatják a Lelei Füzetek sorozatot, majd megnyitják a Lelei Fokhagyma Napok Mezőgazdasági és Vadászati kiállítást is. Az Idősek Napközi Otthonában pénteken délután a településről elszármazottak fognak találkozni, az estét pedig az Edda Művek koncertje zárja.

 

Szeptember 18-án délután a programok Bogrács Bajnoksággal folytatódnak, de Rodeobika versenyt is rendeznek. A Lelei Napokra látogatók megtekinthetik a veterán járművek kiállítását, a Bazsarózsa és Őszirózsa Népdalkörök valamint a Rózsabimbó, Rozmaring és Kisrózsák néptánccsoportok fellépését is. Az estét Ajzelt József Szepi és zenekara, a Gold Fire Tánc Egyesület: Péntek 13 című műsora, valamint az I-6 Rock Band koncertje zárja.

A vasárnapi nap kistérségi ifjúsági focitornával kezdődik, majd ünnepélyes keretek között átadják a Lovas Szabadidő Központot, melyet lovas ügyességi bemutató követ. A délelőtt folyamán Hivatásos és Önkéntes Tűzoltók labdarúgó tornáját tekinthetik meg, valamint kipróbálhatják a tereplovaglást is. Az általános iskolában a sport szerelmeseinek asztali labdarúgó kupát is rendeznek.

Forrás: http://www.promenad.hu