Oldalainkat 67 vendég böngészi

PostHeaderIcon Kamaraerdő napja 2011.05.14. - Gulyásfőző verseny

2011. május 14.-én megrendezésre kerül a "Kamaraerdő napja" rendezvény a budaörsi, Kolozsvári utca végén, a hosszúréti patak partja melletti füves területen.

Forrás: http://www.minalunk.hu/

Május 14-én szombaton délelőtt a „ Kamaraerdő Napja” rendezvény alkalmával rendezett gulyásfőző versenyen megmutathatod, hogy bárkit lefőzöl!

A május 14-i gulyásfőző versenyre jelentkezni nálam lehet:

Mák Éva
email cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.
mobil : 36307383603

Ami biztos: én 300 adag igazi, Mák Éva-féle gulyást készítek ott, a helyszínen! Lesz benne sok-sok hús, zöldség, friss fűszerek, és az én titkos fegyverem, amitől ez a gulyás emlékezetes marad.
Várjuk mindazokat a vállalkozó szellemű, főzni szerető jelentkezőket, akik meg szeretnék mutatni, hogy az ő gulyásuk a legjobb.

Tehát: reggel kilenctől lehet izzítani a bográcsokat, turbó fokozatra kapcsolni a fakanalakat, produkálni nyálcsordító illatokat!

Az alapanyagokról és a felszerelésről mindenkinek magának kell gondoskodnia! Nincs mennyiségi megkötés, de legalább olyan mennyiséget azért muszáj főzni, hogy a zsűri a kész gulyást megkóstolhassa!

Dél körül már eredményt is hirdetünk, ígérhetem, a zsűri pártatlan lesz és nagyon szigorú.

Ami fontos: a hús legyen marha, a többi hozzávaló már egyéni ízlés kérdése.

Főzzük tehát le egymást szombaton, osszuk meg egymással a főzés sikerélményét, és közben szórakozzon egy jót az egész család!
Mindenkit szeretettel várunk, és ami a legfontosabb: A főzésben semmi sincs kőbe vésve, ötleteinknek csak a fantáziánk szabhat határt, a fantázia pedig, mint tudjuk, határtalan…

Mák Éva

Forrás: http://www.minalunk.hu/